Yunus Emre İlkokulu

Vizyon: *Bilim ve teknolojinin farkında olan, *Yeniliklere açık, *Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, *Değerlerini yaşayan ve yaşatan, *Hoşgörü sahibi, *Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, *Dinamik,özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, *Sosyal ve Kültürel faaliyetlere katılımcı, *Çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini; *Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, *Çevresiyle ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, *Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, *Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktadır...

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: