"DUYGULAR MUTFAĞI" ADLI ETWİNNİNG PROJEMİZİ TAMAMLADIK.

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Emine SAYIN'ın kuruculuğunu üstlendiği "Duygular Mutfağı" eTwinning projesinde sona gelindi. Aralık ayında başlayıp Mayıs ayında tamamlanan projede 6 farklı şehirden Psikolojik Danışmanların ve 5-10 yaş arası öğrencilerin katılımıyla her ay yapılan yüz yüze ve çevrim içi etkinlikler sayesinde hedeflenen kazanımlara ulaşılırken aynı zamanda teknolojinin bilinçli kullanımı ve web2 araçlarına yer verildi. Çocukların duygusal zekâ gelişimlerini desteklemek üzere geliştirilen projede, çocukların ne hissettiğini farkına varmasını, onları doğru şekilde ifade etme ve yönetme becerilerine katkı sağlandı. Geliştirilen becerilerin desteklenmesi için yapılan seminere velilerimiz büyük ilgi gösterdi. Pandemi döneminde önem kazanan "Duygusal Sağlamlılık" konusunu etwinning projesiyle yürüten öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

15.06.2021 462

15-06-202115-06-202115-06-2021