"BENİM BEDENİM HAYIR DİYEBİLİRİM" etwinning projemizi tamamladık.

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Emine SAYIN'ın ortak olarak yürüttüğü "Benim Bedenim HAYIR Diyebilirim" eTwinning projesinde çalışmalar tamamlandı. Aralık ayında başlayıp Mayıs ayında tamamlanan projede 7 farklı şehirden Psikolojik Danışmanların ve 6-11 yaş arası öğrencilerin katılımıyla çocuk hakları, kişisel sınırlar, özel bölge kuralı, olumsuz davranışla karşılaşıldığında uygulanacak eylem planı, internet ortamında mahremiyet gibi başlıklar altın da her ay planlanan etkinlikler yapıldı. Çocuğa yönelik ihmal ve istismar vakalarının arttığı günümüzde, çocukları korumanın ilk adımı olan mahremiyet eğitimi, yürütülen etwinning projesi ile verildi. Bu projede, çocukların, kendilerinin ve başkalarının özel alanını korumayı öğrenerek daha sağlıklı bireyler olmalarına katkı sağlandı. Mahremiyet eğitimde önemli rolleri olan velilerimiz, yapılan seminer ile bilinçlendirildi. Projeyi yürüten öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

15.06.2021 380

15-06-202115-06-202115-06-2021